elke maand een nieuw blog!

Blogs

Elke maand bloggen wij van Sixty5 over het stedelijke gebruis op Strijp-S. Van de meest spraakmakende evenementen tot de nieuwste hotspots – Strijp-S is één van de meest populaire woonwijken voor jong en oud en wij begrijpen precies waarom!

Juli 2019

Strijp-S: de woonwijk voor jong én oud

Elke maand bloggen wij van Sixty5 over het stedelijke gebruis op Strijp-S. Van de meest spraakmakende evenementen tot de nieuwste hotspots – Strijp-S is één van de meest populaire woonwijken voor jong en oud en wij begrijpen precies waarom. Want waar je misschien denkt dat de Eindhovense wijk wemelt van de twintigers en dertigers, lijkt Strijp-S inmiddels ook ontdekt door oudere leeftijdscategorieën.

>> lees meer

september 2019

Geniet, met een zachte G

In mei kwam het grote nieuws naar buiten dat Strijp-S bekroond werd met de prestigieuze NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Hartstikke terecht natuurlijk – vinden wij. Deze ontwikkelingen zorgen er bovendien voor dat inmiddels veel Eindhovenaren hun thuis hebben gevonden op dit bruisende plekje. En zij hebben elk zo hun redenen. Wat de boventoon voert zijn de vele evenementen, activiteiten en horeca die hier vol passie hun ding doen.

>> lees meer

Oktober 2019

Van eigen bodem

Inspiratie opdoen voor het interieur van jouw nieuwe stulpje op Sixty5? Dat kan vanaf zaterdag 19 oktober tijdens Dutch Design Week. Vanaf dat moment staat Eindhoven – en vooral ook Strijp-S negen dagen lang in teken van design van eigen bodem. Van de nieuwste meubels en woonaccessoires tot tassen, sieraden en andere kunst gemaakt door Nederlandse merken én ontwerpers.

>> Lees meer