oktober 2019

Evenementen op Strijp-S

Benieuwd wat het leven op Strijp-S allemaal te bieden heeft? Nou, elke maand wat anders! Zo worden er aan de lopende band evenementen georganiseerd, waardoor ieder zijn of haar sociale plekje vindt in dit fijnste deel van Eindhoven. Van yoga sessies en kunst gerelateerde events tot festivals en kleinere muzikale optredens – hier is altijd wat te beleven! Dit zijn volgens ons de drie hoogtepunten van oktober 2019.

Lichtjesroute 2019

De Lichtjesroute is een 22 kilometer lang met elektrische ornamenten verlicht traject door Eindhoven. De gekleurde lampjes branden vanaf 18 september tot de tweede zondag in oktober en vertrekken kan op elk willekeurig punt, aangezien alles voor iedereen gratis toegankelijk is.

Marathon Eindhoven

Al tientallen jaren is de Marathon Eindhoven een feest voor, door en van de stad. Het is het grootste sportevenement van Noord-Brabant! Afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs alle highlights van de stad zoals het Philips Stadion, Strijp-S, Evoluon en High Tech Campus.

Dutch Design Week

Van 19 tot en met 27 oktober vormt Eindhoven negen dagen lang het podium van innovatie en creativiteit. Meer dan 2.600 ontwerpers presenteren hun werk en ideeën op verschillende locaties in de stad – van tentoonstellingen, lezingen en netwerkevenementen tot debatten en festiviteiten.