juli 2019

Evenementen op Strijp-S

Benieuwd wat het leven op Strijp-S allemaal te bieden heeft? Nou, elke maand wat anders! Zo worden er aan de lopende band evenementen georganiseerd, waardoor ieder zijn of haar sociale plekje vindt in dit fijnste deel van Eindhoven. Van yoga sessies en kunst gerelateerde events tot festivals en kleinere muzikale optredens – hier is altijd wat te beleven! Dit zijn volgens ons de drie hoogtepunten van juli 2019.

Alegria Festival

Zondag 21 juli 2019 vindt de zesde editie van Alegria Festival plaats op Strijp-S. Een festival waarbij iedereen welkom is en waar genoten kan worden van de Latijns-Amerikaanse wereld. Het belooft een topeditie te worden met overheerlijk eten, een wereldmarkt, de kidsarea en vele workshops!

Poëzie Picknick

Op 21 juli komen de dichters van de PoëzieClub Eindhoven naar Mevrouw Van Lennep aan de Oude Vensedijk. Zoek een plekje in het gras, laat je meevoeren en verrassen door de beeldspraak van de dichters en geniet van het eten en drinken van Mevrouw van Lennep. De ideale zomerzondag – aanrader!

Zomer Kermis Strijp

Van woensdag 24 Juli tot en met woensdag 31 Juli staat Park Hilaria in het teken van de kleinschalige Kermis Strijp. Met kinderattracties als een draaimolen en ronddraaiende vliegtuigjes, botsauto’s, een schiettent en kramen met suikerspinnen en oliebollen is het een grote aanrader voor jong en oud!