Blog / april 2020

Spieken op afstand – de Sixty5 video tour!

Ook zo ontzettend benieuwd hoe de appartementen op Sixty5 eruit gaan zien? Dat begrijpen we. Omdat ons Open Huis in verband met alle maatregelen rondom het coronavirus helaas nu niet door kan gaan, willen we je graag op twee alternatieve manieren een (digitaal) kijkje geven binnen de muren van het gebouw op Strijp-S.

Eén daarvan is de vlog hierboven! In deze video geeft Amber Nijhof je exclusief een kijkje achter de schermen van het fonkelnieuwe woongebouw op Strijp-S. Van woonkamers en slaapkamers tot badkamers en het luxe afwerkingsniveau – hoewel de appartementen nog niet helemaal af zijn, vang je alvast een fijne glimp op van de luxe woningen.

Maar dat is nog niet alles! Ook zullen we je rondleiden op één etage van Sixty5 via Facebook Live. Via social media gaven jullie massaal aan dit te zien zitten, dus dat hebben we geregeld. Zo kun je veilig vanuit huis alsnog een (digitaal) kijkje nemen binnen de muren van jouw toekomstige droomappartement – Hoé fijn is dat? De digitale rondleiding zal live plaatsvinden via Sixty5's Facebookaccount. Tune in op DAG om TIJDSTIP en laat je verrassen door ons enthousiaste verhuurteam. Tot dan!

Naar Facebook!