Wonen in urban-chic Sixty5

In het hart van Strijp-S

Op het dynamische Strijp-S komt medio 2020 een fonkelnieuw woongebouw met 105 luxe huurappartementen met een grote variëteit aan woonoppervlak – van 59 tot 217 vierkante meters. Kenmerkend voor alle woningen zijn de luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het moderne karakter. Woon je op Sixty5 dan wandel je bovendien met gemak naar alle hotspots die deze levendige woonwijk telt – een grote luxe!

De Pre-Rent is inmiddels gesloten en de toewijzing is in volle gang. Alle niet toegewezen appartementen gaan in de verhuur. Interesse? Check online de beschikbaarheid en meld je aan met je favoriete huisnummers. Vul de vragenlijst volledig in en ons verhuurteam zal z.s.m. contact met je opnemen.

Let op: alleen volledige accounts zullen wij in behandeling nemen.
Controleer dus goed of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en
of je de juiste persoonlijke documenten hebt geüpload én opgeslagen!

Hier wil ik wonen!

De Sixty5 video tour

Ook zo benieuwd hoe de appartementen op Sixty5 eruit gaan zien? Dat begrijpen we. Omdat ons Open Huis in verband met alle maatregelen rondom het coronavirus helaas nu niet door kan gaan, willen we je graag op deze manier een alternatief en digitaal kijkje geven binnen de muren van het gebouw op Strijp-S.

Meer blogs

Welk appartement is jouw ultieme favoriet?

De Types

Voor ieder wat wils

59 tot 217 vierkante meter

De appartementen op Sixty5 zijn niet alleen licht en modern, er zal ook volop gebruik worden gemaakt van waanzinnige glazen puien – dit om het ruimtelijke karakter te creëren en het buitenleven naar binnen te halen. Want dat het stadsleven op Strijp-S onderdeel zal zijn van deze nieuwe woonbeleving, staat vast. Sixty5 vormt hiermee jouw Pinterest-proof thuisbasis op het dynamische Strijp-S.

En hier claimt SIXTY5 een plekje!

Ook wonen op deze fantastische plek?

Geef dan nu je favorieten aan ons door!

Zo maak je als eerste kans op hét appartement van jouw keuze.

Klik hier!

Contact

NMG Vastgoed BV
Verhuurteam SIXTY5

Telefoonnummer: 088-2007030
E-mail: info@sixty5.nl

Mail direct