Blog / oktober 2019

Van eigen bodem

Inspiratie opdoen voor het interieur van jouw nieuwe stulpje op Sixty5? Dat kan vanaf zaterdag 19 oktober tijdens Dutch Design Week. Vanaf dat moment staat Eindhoven – en vooral ook Strijp-S negen dagen lang in teken van design van eigen bodem. Van de nieuwste meubels en woonaccessoires tot tassen, sieraden en andere kunst gemaakt door Nederlandse merken én ontwerpers.

Benieuwd welke locaties op Strijp-S je niet mag missen tijdens deze bruisende Dutch Design Week? Dit zijn onze drie favoriete go-to plekken!

Klokgebouw
Eén van de absolute toplocaties tijdens Dutch Design Week is het Klokgebouw. Naast diverse exposities zijn er talloze lezingen en workshops. Wandel er eens doorheen en laat je volop inspireren!

Piet Hein Eek
Niet hélemaal Strijp-S, maar wel hartstikke om de hoek. Tijdens Dutch Design Week wordt hier de nieuwe collectie gepresenteerd, maar ook de vele ontwerpen van jong nieuw talent. Tip van ons: combineer een bezoek aan Piet Hein Eek met een hapje in hun restaurant!

Het Ketelhuis
Dit is de plek waar designers, koks en kunstenaars elkaar ontmoeten. Samen maken ze alles wat je hier ziet en proeft: van worst tot barkruk. In combinatie met het prachtige industriële gebouw is het een feest om hier rond te kijken!


Terug naar Blogs