elke maand een nieuw blog!

Blogs

Elke maand bloggen wij van Sixty5 over het stedelijke gebruis op Strijp-S. Van de meest spraakmakende evenementen tot de nieuwste hotspots – Strijp-S is één van de meest populaire woonwijken voor jong en oud en wij begrijpen precies waarom!

April 2020

De Sixty5 video tour

Ook zo ontzettend benieuwd hoe de appartementen op Sixty5 eruit gaan zien? Dat begrijpen we. Omdat ons Open Huis in verband met alle maatregelen rondom het coronavirus helaas nu niet door kan gaan, willen we je graag op twee alternatieve manieren een (digitaal) kijkje geven binnen de muren van het gebouw op Strijp-S.

>> Lees meer

Januari 2020

Insta-perfect Strijp-S!

Strijp-S bruist – en niet alleen op straat. Ook online is het een drukte van jewelste. Van jaloersmakende lunch kiekjes en gave work-out sessies tot industriële sfeerfoto's en de nieuwste musthaves – op Instagram inspireren bewoners én bezoekers van Strijp-S je dagelijks.

>> Lees meer

December 2019

Luxe en stijlvol wonen op levendig Strijp-S

Vanaf deze maand kun je als geïnteresseerde van Sixty5 éindelijk genieten van (bewegende) beelden van dit toekomstige woongebouw op Strijp-S. Van hoge raampartijen en riante terrassen tot waanzinnige uitzichten en een luxe interieur – woon je hier, dan kun je jouw (interieur)hart beslist ophalen.

>> Lees meer

November 2019

3 x Favoriete woonstijlen

Kijk je nu al uit naar het moment dat jij jouw fonkelnieuwe appartement op Sixty5 kunt schilderen en decoreren in jouw favoriete woonstijl? Dat snappen we. En daarom hebben we onder het mom van ‘voorpret’ onze favoriete woonstijlen voor je op een rijtje gezet. Waarvan onze interieuradviseur denkt dat ze perféct zullen aansluiten op het basisinterieur van jouw appartement op Strijp-S. Let’s go!

>> Lees meer

Oktober 2019

Van eigen bodem

Inspiratie opdoen voor het interieur van jouw nieuwe stulpje op Sixty5? Dat kan vanaf zaterdag 19 oktober tijdens Dutch Design Week. Vanaf dat moment staat Eindhoven – en vooral ook Strijp-S negen dagen lang in teken van design van eigen bodem. Van de nieuwste meubels en woonaccessoires tot tassen, sieraden en andere kunst gemaakt door Nederlandse merken én ontwerpers.

>> Lees meer

september 2019

Geniet, met een zachte G

In mei kwam het grote nieuws naar buiten dat Strijp-S bekroond werd met de prestigieuze NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Hartstikke terecht natuurlijk – vinden wij. Deze ontwikkelingen zorgen er bovendien voor dat inmiddels veel Eindhovenaren hun thuis hebben gevonden op dit bruisende plekje. En zij hebben elk zo hun redenen. Wat de boventoon voert zijn de vele evenementen, activiteiten en horeca die hier vol passie hun ding doen.

>> lees meer

Juli 2019

Strijp-S: de woonwijk voor jong én oud

Elke maand bloggen wij van Sixty5 over het stedelijke gebruis op Strijp-S. Van de meest spraakmakende evenementen tot de nieuwste hotspots – Strijp-S is één van de meest populaire woonwijken voor jong en oud en wij begrijpen precies waarom. Want waar je misschien denkt dat de Eindhovense wijk wemelt van de twintigers en dertigers, lijkt Strijp-S inmiddels ook ontdekt door oudere leeftijdscategorieën.

>> lees meer