Blog / juli 2019

Insta-perfect Strijp-S!

Elke maand bloggen wij van Sixty5 over het stedelijke gebruis op Strijp-S. Van de meest spraakmakende evenementen tot de nieuwste hotspots – Strijp-S is één van de meest populaire woonwijken voor jong en oud en wij begrijpen precies waarom. Want waar je misschien denkt dat de Eindhovense wijk wemelt van de twintigers en dertigers, lijkt Strijp-S inmiddels ook ontdekt door oudere leeftijdscategorieën. En wij geven ze groot gelijk!

Want waarom niet opnieuw het woongeluk vinden zodra de kids uit huis zijn en je al die slaapkamers, die riante achtertuin en mega oprit helemaal niet meer nodig hebt? Dan past een ruim appartement met fijne features wellicht veel beter bij je fonkelnieuwe woonwensen. Bovendien ervaar je hier het grote gemak van de vele restaurants, barretjes en andere hotspots direct ónder jouw fonkelnieuwe woning – een grote sociale luxe!

Waar Strijp-S zich met haar éénkamer appartementen en lofts voorheen vooral focuste op een jonge doelgroep, doen wij van Sixty5 dat anders. Hoewel het appartementengebouw ook zeer zeker compacte appartementen telt, komen er meerdere riante exemplaren met een luxe uitstraling. Deze droomappartementen liggen op grootse hoogte en blinken uit in comfort – de plek bij uitstek voor mensen die opnieuw willen genieten van het leven nu hun kinderen zijn uitgevlogen. Ben jij ook meer dan klaar voor een nieuw begin? Houd onze website, blog en social media dan in de gaten voor alle updates rondom Sixty5!

Terug naar Blogs