Blog / december 2019

Luxe en stijlvol wonen op levendig Strijp-S

Vanaf deze maand kun je als geïnteresseerde van Sixty5 éindelijk genieten van (bewegende) beelden van dit toekomstige woongebouw op Strijp-S. Van hoge raampartijen en riante terrassen tot waanzinnige uitzichten en een luxe interieur – woon je hier, dan kun je jouw (interieur)hart beslist ophalen.

Op de valreep van 2019 kun jij zelfs al jouw eigen voorkeuren aan ons doorgeven. Doe je dit via jouw persoonlijke Sixty5-account, dan maak je als allereerste kans op zo’n fantastisch huurappartement. De ‘lucky few’ die op tijd hun favorieten opslaan, nemen immers deel aan de exclusieve pre-rent die in januari van start zal gaan. Reden te meer om mee te doen dus! En heb je een appartement op Sixty5 bemachtigd, dan woon je niet alleen in een super deluxe woning, maar ook midden in het hart van urban-chic Strijp-S – dé woonwijk van het moment in Eindhoven.

Hier is namelijk elke dag genieten geblazen, omdat je midden in de dynamiek woont. Met de ene hotspot nog toffer dan de andere is de keuze reuze en hoef jij je geen moment te vervelen. En dit geldt niet alleen voor de twintigers en dertigers onder ons. Ook voor veertigers en vijftigers is het leven hier een feestje. Van borrelen met collega’s tot dineren met je geliefde, en het mooiste van alles? Je hoeft Strijp-S niet uit. Van winkels en koffiebars tot cafés en restaurants – voor een avondje uit of een middag bijkletsen hoef je allerminst ver.

Zie jij zo’n stijlvol, levendig en sprankelend leven wel zitten? Geef dan zo snel mogelijk jouw voorkeuren voor appartementen aan ons door, zodat jij binnenkort een uitnodiging krijgt voor onze exclusieve pre-rent!

Terug naar Blogs