Blog / september 2019

Geniet, met een zachte G

In mei kwam het grote nieuws naar buiten dat Strijp-S bekroond werd met de prestigieuze NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. Hartstikke terecht natuurlijk – vinden wij. Deze ontwikkelingen zorgen er bovendien voor dat inmiddels veel Eindhovenaren hun thuis hebben gevonden op dit bruisende plekje. En zij hebben elk zo hun redenen. Wat de boventoon voert zijn de vele evenementen, activiteiten en horeca die hier vol passie hun ding doen. Zo ook deze zomer. En hoewel deze inmiddels bíjna ten einde loopt, blikken we terug op het zomerse gebruis van de afgelopen tijd én op dat wat nog gaat komen. Want woon je hier, dan heb je de tijd van je leven.

Strijp-S ontwikkelt zich in rap tempo als het creatieve en culturele hart van de stad – en dat is merkbaar op straat! Zo wisselen de festivals, optredens, eetfestijnen en andere trekpleisters zich razendsnel af. Van jazz en flamenco tot Latin en singer-songwriter – hier kan ieder, jong en oud, zijn of haar hart ophalen. Daarnaast worden er tal van kunstexposities gehouden, maar ook evenementen voor de allerkleinsten én diverse workshops. Eén ding staat vast: woon je op Strijp-S dan hoef je je nooit te vervelen. Want naast de vele evenementen zijn er ook de vaste hotspots: eindeloos dineren bij Het Ketelhuis, koffiedrinken bij Onder de Leidingstraat en lunchen bij Bagels & Juice – en dat alles in een split second van jouw nieuwe stulpje.

En met die allerfijnste Indian Summer nog in het vooruitzicht kun jij ook de aankomende tijd volop jouw hart ophalen, want ook in september bruist het op Strijp-S. Benieuwd naar onze ultieme favorieten? Klik dan hier, enne: Geniet – met een zachte G!

Terug naar Blogs