Creatief, dynamisch & cultureel

Wonen op Strijp-S

Strijp-S ligt in Eindhoven en is hip & happening. Van creatieve ontwerpstudio’s en jonge entrepreneurs tot toffe concept stores en hippe koffietentjes – hier bruist het van de energie. Voor menig Eindhovenaar is wonen op dit bruisende plekje absoluut een gevalletje hashtag goals!

Elke dag is anders op Strijp-S

Out & About

De uitgaanscultuur heerst op Strijp-S. Van borrelen op de grote veranda van Het Ketelhuis tot dansen tot in de vroege uurtjes bij één van de vele feestjes die georganiseerd worden. En dan zijn er nog de zomerse festivals, culturele events en andere must-go's die jij niets wilt missen. Benieuwd naar de highlights die er deze maand op de Strijp-S agenda staan? Scroll dan eens door onze event planner!

Creatieve hart van Eindhoven

Strijp-S vormt een stadsdeel in Eindhoven dat een plekje claimt op het voormalige Philipsterrein. De wijk staat bekend als creatief, dynamisch en cultureel – niet verrassend dus dat veel starters Strijp-S bestempelen als ideale plek om te wonen én te werken.

Op Strijp-S gebeurt het

Van festivals en vrijdagmiddagborrels tot dineren bij de meest hippe hotspots – hier gebeurt het. Door de bedrijvigheid valt er altijd wat te beleven en waan je je zelfs in de sfeer van Berlijn en New York. Het industriële uiterlijk van de stadswijk draagt hier ook zeker aan bij.

Het leven is een feestje

De sleur van dagelijkse rituelen kennen ze op Strijp-S niet. Zin in een ontbijtje buiten de deur of vandaag even geen zin om te koken? Hier kan het allemaal. Bovendien woon je op een plek vol mensen die allemaal hetzelfde willen als jij: genieten van het leven!

Interesse?

Ook wonen op Strijp-S?

Midden in de dynamiek van deze bruisende plek wonen? Dat kan.

Klik hier!