FAQ

Hoe kan ik huren in SIXTY5?


We starten begin 2020 met de verhuur van de appartementen. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de verhuurprocedure en informatie over de appartementen. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je wordt geïnformeerd zodra er nieuws is.Wat is de minimale huurperiode?


De huurovereenkomst die je sluit ga je aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden.Waar kan ik mijn auto parkeren?


Als huurder kun je via Mobility-S een parkeerplaats in de buurt huren. Zie de website voor meer informatie.


Of bekijk hier de video.Heb ik een berging tot mijn beschikking?


Ieder appartement heeft opbergruimte in het appartement zelf. Er zijn geen separate bergingen in de parkeergarage. Wel is hier een gezamenlijke, afgesloten fietsenstalling met dubbellaags fietsparkeren. Er is rekening gehouden met gemiddeld 3 fietsen per appartement, waarvan 2 in het onderste rek geplaatst kunnen worden.Wanneer worden de woningen opgeleverd?


We verwachten dat de appartementen in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd kunnen worden. Echter hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Dit is een voorlopige inschatting en natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Voor de exacte datum houden we je uiteraard op de hoogte via de nieuwsbrieven en via deze website. De definitieve ingangsdatum wordt tijdig, doch uiterlijk vier weken van te voren, aan huurder bekend gemaakt.Is er een (model)woning te bezichtigen?


Het betreft een nieuwbouw project waar op de bouwplaats hard gewerkt wordt. Hier zijn strenge veiligheidsregels voor het betreden van het bouwterrein van toepassing dus we kunnen niet zomaar een appartement naar binnen. We proberen, zodra de bouw ver genoeg is gevorderd, een open dag te organiseren zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen nemen in een modelwoning. Het is niet altijd mogelijk om alle appartementen open te stellen. De aankondigingen van de open dagen worden via de nieuwsbrieven verspreid en is natuurlijk te vinden op onze website.Hoe worden de woningen verwarmd?


De warmtevoorziening in de woning wordt geregeld via een Warmte Koude Opslag (WKO) installatie. In een WKO-installatie wordt bodemenergie gebruikt voor het verwarmen en koelen van gebouwen, waarmee een duurzame oplossing wordt geboden voor fossiel brandstofgebruik. Warmte en tapwater worden door de betreffende leverancier geleverd, hierin heb je als huurder geen keuzevrijheid.Zijn er naast de maandelijkse huurprijs nog bijkomende kosten?


Ja. Naast je huurprijs per maand betaal je ook een bedrag aan servicekosten. Dat zijn de kosten van de woning die de verhuurder bovenop de kale huurprijs berekent voor leveringen en diensten. Daarnaast komen er kosten bij per maand voor je eigen kosten zoals bijvoorbeeld elektriciteit, water, internet en televisie. De servicekosten zullen naar verwachting tussen de € 60,- en € 80,- bedragen.