Online & Overzichtelijk

De Procedure

Kans maken op zo'n schitterend appartement in hartje Strijp-S? Hieronder vind je de procedure van Sixty5 uitgelegd.

De inschrijffases voor de Pre-Rent is gesloten. Alle woningen zijn inmiddels toegewezen onder de inschrijvers van deze eerste fase. We zullen zoveel mogelijk eerste keuzes toewijzen. Het kan uiteraard voorkomen dat een woning toch weer beschikbaar is. Check daarom altijd de actuele beschikbaarheid van alle appartementen.

Let op: alleen volledige accounts zullen wij in behandeling nemen. Controleer dus goed of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je de juiste persoonlijke documenten hebt geüpload én opgeslagen in de vragenlijst die klaar staat in je account!

Interesse?

Een eigen account is noodzakelijk. Zodra je die hebt ben je klaar voor de volgende stap. We houden je via nieuwsbrieven up-to-date! Zo ben je als eerste op de hoogte!

Voorkeuren

Vanaf medio december maken we de types bekend inclusief de vanaf-prijzen. Je kunt dan al je favoriete bouwnummers aan ons doorgeven in je account. Dit geeft je een kleine voorsprong op de start verhuur, want als je dat doet, word je uitgenodigd voor onze exclusieve Pre-Rent.

PreRent

Heb je je voorkeuren kenbaar gemaakt? Dan word jij automatisch uitgenodigd voor onze exclusieve Pre-Rent die op vrijdag 10 januari zal starten: zo maak je als eerste kans op je droomappartement!